Woon-zorgcentra

Print Friendly, PDF & Email
WOONZORGCENTRA EN DAGVERZORGINGSCENTRA IN SINT-KRUIS

In de volksmond spreken we van een ‘rusthuis’, maar een woonzorgcentrum is veel meer dan ‘een huis om te rusten’. Een woonzorgcentrum wil een nieuwe thuis zijn voor bewoners waar er plaats en ruimte is voor belevings- en persoonsgerichte zorg. De bewoners van de woonzorgcentra maken echter ook deel uit van uw buurt, van onze parochies. Heet hen welkom, breng hen een bezoekje en toon interesse of neem deel aan de activiteiten in hun nieuwe thuis! 

In Sint-Kruis zijn er twee woonzorgcentra. Het WZC Van Zuylen is gelegen in de rustige buurt van de Gulden Kamer en het WZC Westervier en dagverzorgingscentrum Sparke Viers in de Speelpleinlaan, 44. 

Voor meer informatie verwijzen we u graag naar de websites van deze centra;

Woonzorgcentrum Van Zuylen en Woonzorgcentrum Westervier en dagverzorgingscentrum Sparke Viers

‘t Veldzicht vzw, ondersteunt personen met een beperking. Het is een kleine warme organisatie in volle evolutie.  De werking situeert zich in het hartje van Sint-Kruis en in de weidse omgeving in Beernem. We werken met de  vele talenten van mensen met een  beperking en/of een kwetsbaarheid. De werking is verspreid over 4 verschillende locaties:  de Villa in Brugge, de Hoeve in Beernem, ‘t Huys en de winkel ‘De Bonte BazArt’  in Sint-Kruis. Voor meer informatie verwijzen we u graag naar de website van ’t Veldzicht.

WZC WESTERVIER
     
DAGCENTRUM SPARKE VIERS

 

WZC VAN ZUYLEN  VELDZICHT VZW

 

 

KERK&leven BERICHT OVER HET LEVEN IN DE ZORGCENTRA

 het Woonzorgcentrum Van Zuylen:
het nieuwe woonzorgcentrum Westervier: