Benefietconcert door koor Collegium de Dunis voor “Huis van de hoop”

Op zondag 8 oktober gaat om 17 uur in de kerk van de Potterie in Brugge (Potterierei 79) een benefietconcert door, gebracht door het koor Collegium de Dunis. De opbrengst van dit concert gaat integraal naar een project van de Belgische vzw Tumbador in Ayacucho, Peru: Wasi Esperanza (= Huis van de Hoop), een revalidatiecentrum voor kinderen en jongeren met een beperking die in de reguliere zorg niet terecht kunnen om financiële redenen.

Jozefien Degraeve uit Brugge werkte van februari 2022 tot januari 2023 in dit revalidatiecentrum als kinesiste en is initiatiefneemster van dit benefiet.

Het koor Collegium de Dunis brengt op dit concert een boeiende mix van gregoriaans, polyfonie en hedendaagse muziek. Tenor Roel Vansevenant zingt tussendoor enkele solo’s, begeleid op het orgel door Pieter Van Waesberghe.

Tickets in voorverkoop kosten 10 euro en kunnen besteld worden:

via deze link

via mail: benefiet.wasi@gmail.com

telefonisch: 0474 635 620

Een ticket aan de deur kost 12 euro.  

Kan je het concert niet bijwonen maar wens je toch een gift te doen? Dit kan ook via bovenstaande link. 

Eén ticket van 10 euro lijkt hier misschien een druppel op een hete plaat. Het overeenkomstige bedrag van 40 Peruviaanse sols kan echter voor één kind al een heel verschil maken wat betreft de mogelijkheden op therapie.
Meer weten over het project? Surf naar www.tumbador.be of neem een kijkje op de facebookpagina van Centro de Rehabilitacion Wasi Esperanza .